M1013

Standardmodell mångsidig för alla applikationer. 

  • Last 10 kg
  • Räckvidd 1300 mm
  • Repeterbar ± 0.1 mm
  • Hastighet 1 m/s
  • Klassning IP54
  • Digital I/O 6 In / 6 Out

Känslig och säker

Exakt och säkert arbete i närvaro av operatören.

  • Momentsensorer på varje enskild led
  • Hög känslighet vid detektering av kollisioner och yttre krafter
  • Inbyggt säker konstruktion och design
  • Möjlighet att eliminera hinder

Applikationer

CNC Maskiner

 Det finns många monotona jobb i en fabrik, men våra smarta samarbetsrobotar är utformade för dessa applikationer. Deras förmåga att integrera med CNC-maskiner gör dem till en bra lösning för att samordna med olika cykeltider, lastning och lossning av delar, stödjande efterbehandling och annan maskininteraktion.

Lastning and lossning

I nästan varje fabrik i världen stöter man på någon form av lastning och lossning av produktionslinjer. Våra intelligenta samarbetsrobotar ger den perfekta lösningen för de monotona men oerhört viktiga uppgifterna att överföra delar / produkter från punkt A till punkt B. Möjlighet att behålla räkningar, omorientera delar och placera dem på plats gör roboten idealisk för detta jobb.

Metall bearbetning

Att arbeta med metallgjutnings- och stämplingsmaskiner kan vara smutsigt, tråkigt och farligt. Många processer kräver fortfarande “mänskligt deltagande”. Men vår smarta samarbetsrobot, älskar detta jobb och kan anpassa sig till ständigt föränderliga produktionslinjekonfigurationer, precis lastning och lossning av delar eller hantering av komplexa maskiner.

Formsprutning

Tillsammans med den växande efterfrågan på kunder för enskilda produktlösningar, erbjuds en smart samarbetsrobot som ett kostnadseffektivt och effektivt verktyg för att automatisera fabriker som är utrustade med formsprutmaskiner. Roboten kommer att hantera bland annat maskinoperation, provning och kvalitetskontroll och materialhantering – allt som ett flexibelt system.

Packning

Våra smarta samarbetsrobotar är perfekta för brett förpackningsapplikationer. Från upprepade enkla steg till höga krav relaterade till 3PL-leverantörernas uppgifter. Våra robotar hanterar förpackningar av både råvaror, färdiga produkter, upp till multipack och behållare.

PCB hantering och ICT


ICT-industrin har historiskt varit svår att automatisera på grund av delarnas känsliga natur och frekvensen av modifieringar av produktionslinjer. Vår effektiva smarta samarbetsrobot har specialdesignats för att utföra denna typ av svåra uppgift. Tack vare dess repeterbarhet upp till 0,1 mm och möjligheten att snabbt flytta, anpassar sig till befintlig infrastruktur utan att det behövs betydande förändringar på produktionslinjen. Robots förmåga att “känna” sin position gör den idealisk för denna typ av applikation.

Test and inspektera

Testsystem har historiskt funnits endast på högpresterande produktionslinjer. Nu erbjuder vår smarta samarbetsrobot ett komplett funktionspaket inklusive inspektion med flera punkter med en enda kamera, full digital spårbarhet av resultat och motstånd mot bearbetningsfel.

Piedestal

RT Robotics kan erbjuda en rullande mobil piedestal med hjul i industriell kvalitet för att flytta dem snabbt och säkert mellan arbetsstationerna. Lätt passerar genom vanliga dörröppningar, den mobila piedestalen möjliggör enkel kabelhantering för en säker, ren arbetsmiljö.

Vänta inte, testa en kollaborativa robot nu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/u/u3586718/www/wp-includes/functions.php on line 4212