Om oss

Officiella distributören av Doosan

RT Robotics har varit verksamma sedan 2016. Vi är stolta över att vara den officiella distributören i Sverige av kollaborativa robotar från Doosan Robotics. Vi marknadsför även den kollaborativa roboten Sawyer från Rethink Robotics.

Vi på RT Robotics levererar kundanpassade automationslösningar för den tillverkande industrin. Våra erfarna och engagerade specialister guidar er genom komplexa projekt och levererar kollaborativa systemlösningar inom automation.

Vår expertis sträcker sig över elektronik, logistik, fordonsindustrin, kosmetika, livsmedel, bearbetning och plast. Vi har installerat cirka 100 samarbetsrobotar och genomfört 150 genomförbarhetsstudier för att säkerställa att våra kunder får skräddarsydda lösningar som passar deras unika behov.

Vi levererar flexibilitet, stabilitet och ekonomisk avkastning till både små och stora företag.

Partnerskap i automation

Vi är inte bara en leverantör av robotar utan också en del av ert team. Med vår erfarenhet av samarbetsrobotar omger RT Robotics sig med ett nätverk av partners och integratörer över hela Sverige för att ge er omfattande stöd i era automationsprojekt. Er framgång är vår framgång, och vi är här för att guida er genom varje steg av er automationsresa.

Är du en integratör eller har ett företag?

Vi stödjer dig genom hela processen med att implementera en samarbetsrobot i din produktionsprocess. Låt oss vara en del av ditt framgångsrika automationsprojekt.

Vårt motto är att ha ett nära och långvarigt samarbete med våra kunder. Tillsammans jobbar vi för att höja effektiviteten i produktionsprocessen och därmed bidra till ökad lönsamhet och för en starkare konkurrenskraft för våra kunder.

Vi tillsammans med vår distrubitör Doosan Robotics prioriterar hållbarhet i flera perspektiv. Såväl för att värna värdefulla relationer till kunder, leverantörer och partners som medarbetare och vår gemensamma miljö.

Varför väljer kunder RT Robotics och en Doosan cobot?

N

Vår erfarenhet

N

Korta leveranstider

N

Ekonomiskt hållbart

N

Servicen

N

Enkel programmering

N

Snabb installation

N

Flexibel användning

N

Samarbetande och säker

Våra partnerskap

Vi är stolta över vårt partnerskap med Status Automation, ett teknikföretag inom industriell el- och automation samt IT-lösningar, grundat 2016. Tillsammans strävar vi efter att driva innovation framåt och erbjuda banbrytande lösningar för att möta de utmaningar som våra kunder står inför.

För att stärka vår position och bredda vårt nätverk av samarbetspartners, har vi även etablerat partnerskap med ELTT inom tekniksektorn.

ELTT Automation AB, med sina 15 års erfarenhet inom el och automation, riktar sig främst mot tillverkning och processindustrin. Deras helhetslösning och breda kompetens, från konstruktion och projektledning till installerad färdig anläggning, kompletterar vår strävan efter att kvalitetssäkra med fokus på hållbarhet.

Dags att automatisera?

Kontakta oss för att diskutera hur våra robotar kan förbättra din företagsprestanda.