Robottillbehör

Utöver våra egna specialkonstruerade gripdon kan vi erbjuda en mängd olika färdiga gripdon och robottillbehör från våra underleverantörer och partners. Besök deras hemsidor och hitta just det ni behöver så tar vi hem det och hjälper er att driftsätta och anpassa till just er applikation. Dessa tillbehör passar på de flesta robotmärken på marknaden.

Via våra underleverantörer och partner kan vi erbjuda en mängd olika färdiga gripdon och robottillbehör. Besök deras hemsidor och hitta just det ni behöver så tar vi hem det och hjälper er att driftsätta och anpassa till just er applikation. Dessa tillbehör passar på de flesta robotmärken på marknaden.

OnRobot

RG2-FT

Gripare med känsel och intelligens.

VG10

Kräver ingen kompressor eller lufttillförsel.
Kompakt och lätt att förflytta.

Quick Changer

Enkel och snabb verktygsväxling utan vassa kanter.

VGC10

Kompakt, konfigurerbar elektrisk vakuumgripare.

Screwdriver

Multifunktionell robotskruvdragare med skruvmatare.

TR Electronic

Sensorpart Camera

Gimatic

Gripdon

Verktygsväxlare

Vakuum

SMC

Pneumatik

Gripdon

Vakuum

Luftstyrt Servo från Staccato

Positionera din luftcylinder som ett servo med styrning från Staccato.

Techcon

Skruvdragning

TripleA Robotics

Verktygsväxlare

SmartShift Robotics

Verktygsväxlare

Murr

Dresspack

IO noder

Ewellix

Lyftpelare

Linak

Lyftpelare

RSP

Verktygsväxlare

Destaco

Kraftspännare och verktygsväxlare

Vakuum

Gripdon

Wennerlunds

Transportsystem

Schmersal

Säkerhetskomponenter

Robotiq

robotiq logo

Hand-E Adaptive Gripper

2F-85 and 2F-140 Grippers

Homberger Hub

Via den eminenta hubben från Homberger kan vi erbjuda många användbara funktioner till er robot.

robotiq logo
Recordbot

Vad sägs om Recordbot som spelar in robotens rörelse. Flytta roboten för hand som du vill att den ska röra sig. Recordbot spelar in hela rörelsen. Du gör enkla finjusteringar och trycker på play och du har på några minuter skapat en mycket komplex robotrörelse som skulle ta dagar att skapa genom traditionell robotprogrammering.

Inspelning

Använd Doosans direkta undervisningsfunktion för att flytta robotar för hand, som om de vore viktlösa, samtidigt som du spelar in din önskade väg.

Mjukt och jämnt

Använd efterbehandlingsfilter för att justera banan baserat på dina applikationsbehov och kontrollera i realtid hur den modifierade banan ser ut.

Spela

Låt Doosan-robotar spela och upprepa din bana med noggrannhet och hög cykeltidprestanda.

DRL Studio

En mycket användarvänlig programmeringsmjukvara för Doosan Robotics med möjlighet att simulera hela ditt program via RobotDK. Du får även tillgång till många färdiga programmeringsbibliotek/funktioner.

Integrerat utvecklingsmiljö för DRL och Python

Ger en enhetlig miljö för programmering i både Doosan Robotics Language och Python, vilket effektiviserar utvecklingsprocessen.

Smart HMI-editor

Möjliggör design av anpassade HMI-paneler för Doosan Robotics teach pendants genom en användarvänlig dra-och-släpp-gränssnitt. Dessa paneler kan distribueras till robotens teach pendant, CheckApp-smartphoneapplikationen eller CheckApp-desktopapplikationen.

Automatiserad projekt-synkronisering med roboten

Automatiserar processen för att ladda upp projekt, skript och delmoduler direkt till roboten, vilket eliminerar behovet av manuell import/export via USB-minnen.

Checkapp

Skapa ditt eget HMI på robotpendanten och visa bara det du vill se. Det går även att trådlöst visa produktionsdata på mobil, surfplatta eller PC.

Smart Human-Robot Interaction

CheckApp är inriktad på smart interaktion mellan människa och robot. Den ger användarna möjlighet att enkelt övervaka tillståndet för sina robotuppgifter och få omedelbar insikt i produktiviteten i sin process. CheckApp underlättar anpassningen av robotprogram för att uppnå flexibla lösningar baserade på föränderliga behov.

Smart HMI (Human Machine Interface)

CheckApp levereras med en Smart HMI-editor som gör det möjligt att utveckla anpassade HMI-paneler för Doosan Robotics teach pendants. Användare kan enkelt skapa önskade HMI-paneler genom att dra och släppa fördefinierade komponenter såsom knappar, etiketter, bilder, variabelövervakare och parametriska inmatningar. Dessa HMI-paneler kan sedan distribueras till robotens teach pendant, CheckApp-smartphoneapplikationen eller CheckApp-desktopapplikationen.

EasyPallet

Ett mycket enkelt och snabbt sätt att skapa komplexa palleteringsmönster. Välj storlek på kartong, placera dem som du vill ha dem på pallen eller låt programmet föreslå mönster, teacha in plockposition och tryck play.

Anpassade palliseringslösningar

EasyPallet är utformad för att erbjuda skräddarsydda palliseringslösningar med Doosan Robotics cobots. Genom att använda EasyPallet kan användare undvika att slösa tid på att hantera pallformat och layouter och istället fokusera på det som verkligen betyder något.

Byggblock för flexibel applikationsutveckling

EasyPallet tillhandahåller alla nödvändiga byggblock för att utveckla en flexibel palliseringsapplikation genom DRL Python API. Detta gör det möjligt att skräddarsy palliseringsprocessen efter specifika behov och krav.

Grafisk redigerare för palletslayout

EasyPallets grafiska redigerare möjliggör design av pall-layouter på ett intuitivt sätt genom att dra och släppa direkt på robotens Teach Pendant. Detta förenklar och accelererar processen för att skapa och justera pall-layouter för både enklare och mer komplexa applikationer.